Opleidingsschool

Stage
Op Basisschool Uniek lopen jaarlijkse verschillende studenten stage. Dit zijn studenten van onder andere de volgende opleidingen:

  • Pabo
  • Academische Pabo
  • Onderwijsassistent

Maar ook oud-leerlingen die voor hun V.O. school een maatschappelijke stage lopen, zijn van harte welkom.

Onderdeel van het team
Wij werken graag samen met studenten. Als student krijg je ruimte om samen met de leerkracht het onderwijs in de groep te verzorgen. We bespreken onze ervaringen en geven je feedback. Ook staan we open voor feedback van jou; sterker nog, dat verwachten we van je! Er is veel persoonlijke aandacht voor jou en je ontwikkeling.

Studenten binnen de school zorgen voor dynamiek: ze brengen nieuwe ideeën en inzichten de school in. Hier leren wij als school van! Ook voeren studenten onderzoek uit naar thema's die voor ons onderwijs van belang zijn. Dit levert nieuwe kennis op en helpt Uniek verder.

We werken vanuit een positief klimaat met wederzijds respect. We zien jouw kwaliteiten en helpen deze te versterken. Je wordt gezien als collega (in opleiding) en mag deelnemen aan diverse activiteiten die te maken hebben met jouw toekomstige beroep. Naast het (uiteraard) geven van lessen en het uitvoeren van activiteiten met kinderen, gaat het daarbij bijvoorbeeld (indien relevant) ook om deelname aan teambijeenkomsten, werkgroepen, het bijwonen van oudergesprekken e.d.

Interesse?
Spreekt onze school je aan en ben je op zoek naar een uitdagende stage waarin je veel mag en waarin veel van je gevraagd wordt? Vul dan het contactformulier op deze site in.

Kom je ook naar Uniek?

 

Kennismaken en aanmelden